Cinque-Terre-Kochkurs in La Spezia
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Cinque-Terre-Kochkurs in La Spezia
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Cinque-Terre-Kochkurs in La Spezia

3 h
Unterricht
Sofortbestätigung
Über diese Aktivität
Treffen Sie am Morgen Ihren lokalen Reiseleiter, auch ein fachkundiger Koch, am Bahnhof La Spezia Centrale. La Spezia befindet sich östlich von Cinque Terre, mit der Eisenbahn nur ein paar Minuten entfernt.
Machen Sie einen gemütlichen Spaziergang durch die engen, gewundenen Gassen und erreichen Sie einen großen, belebten Marktplatz. Genießen Sie den fast überwältigenden Anblick: Reihen von aufeinandergestapelten Kisten, gefüllt mit Fischen, farbenfrohen Produkten und Käse, und Personen, die vor Dutzenden von Verkaufsständen stehen und versuchen, die frischsten Produkte auszuwählen.
Mischen Sie sich darunter und lassen Sie sich von Ihrem Reiseleiter führen. Sie werden mit den Fischverkäufern bekannt gemacht und erfahren, wie Sie die richtigen Muscheln und fangfrischsten Fische auswählen. Suchen Sie an den Marktständen das regionale Gemüse aus; vielleicht beißen Sie in eine saftige Tomate. Greifen Sie die Zutaten der Saison für Ihren Kochkurs heraus. Dazu könnten Artischocken, Pilze und Spargel zählen.
Gehen Sie nach dem Marktplatz in das Stadtzentrum und betreten Sie ein malerisches Restaurant, ein charmantes und einfaches Etablissement mit dem Charme der „alten Welt“.
Ziehen Sie in der Küche eine Schürze an und hören Sie zu, wie Ihr Reiseleiter über die Philosophie hinter der Slow-Food-Zubereitung spricht, d. h. die Zubereitung traditioneller Speisen mit lokalen Zutaten, auf eine Weise, die die geringsten Auswirkungen auf die Umwelt hat.
Werfen Sie einen Blick auf das Rezept und stellen Sie Ihre Fragen, bevor Sie beginnen. Kochen Sie mit Ihrem Reiseleiter und unterhalten Sie sich mit den anderen Teilnehmern – in einer echten italienischen Küche.
Wenn das Essen fertig ist, setzen Sie sich an Ihr frisch zubereitetes 3-Gänge-Mittagessen und bewundern Sie das, was Sie mit nur ein paar Zutaten gezaubert haben. Genießen Sie die Gesellschaft von Ihrem Reiseleiter und anderen Gäste, während die Getränke und Gespräche fließen.
Nach ein paar Stunden des Kochens, Essens und Redens neigt sich Ihr kulinarisches Erlebnis dem Ende entgegen.
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Inbegriffen
  • Expertenkoch / Guide
  • Kochkurs
  • Mittagessen
  • Wein
  • Wasser und alkoholfreie Getränke
  • Gedruckte Rezepte
Nicht inbegriffen
  • Abholung vom Hotel und Rückgabe
  • Trinkgeld
Zusätzlich
  • Sie erhalten die Bestätigung zum Zeitpunkt der Buchung.
  • Bitte beachten Sie, dass Sie möglicherweise Krebstiere, Mollusken, Muscheln und Fische behandeln. Bitte geben Sie bei der Buchung eventuelle Allergien oder spezielle Ernährungsbedürfnisse an.
  • Es sind mindestens 2 Personen pro Buchung erforderlich. Es besteht die Möglichkeit einer Stornierung nach der Bestätigung, wenn nicht genügend Passagiere vorhanden sind, um die Anforderungen zu erfüllen. In diesem Fall erhalten Sie ein alternatives Datum oder eine vollständige Rückerstattung.
Merkmale
Essen
80%
Kulturell
80%
Tourismus
75%
Originell
40%
Rezensionen
5.0
14
J
Jayne S
5 | 2019-07-25

My daughter and I had a blast shopping and cooking with Daria! I will be sure to use some of the cooking techniques that we learned that day. I consider myself a pretty good cook but I prepped and cooked things that I've never done before! We were supposed to get recipes for the dishes that we cooked but we got distracted at the end and didn't get them. Maybe she can send them to us?

N
Nobia S
5 | 2017-10-06

We recently took a Best of the Western Mediterranean cruise with Celebrity Cruises. Our first stop was in La Spezia and there were many choices for excursions including Florence, Pisa and several different Cinque Terre options. We have been to Florence and none of the Pisa or Cinque Terre options really interested us in the time we had to spend in port, but we ran across this activity and given our love for Italian food and cooking, felt that we would give it a try. What a great experience! We could not have been more pleased. We were met at the train station by the chefs husband who took us and one other couple to the open air market to shop for ingredients for our meal. Afterward, we went to a charming local restaurant and were greeted by the chef and her team and immediately went to work preparing our lunch. There were four of us and we each felt that we had the full attention of the staff even though we were there right before their busy lunch time. We prepared stuffed mussels, seafood risotto and sea bass. The chef and staff were very welcoming and patient with our questions and gave many opportunities for photos while we were prepping and cooking. We all felt that we were given an authentic experience. After our food was prepared, we were seated in the restaurant and served our food with a wonderful local wine. We never felt rushed at all and afterward we were given a printout of the menu and each person also received a can of risotto to take home. This was definitely one of the highlights of our trip and we would highly recommend this to anyone who desires an intimate, small group authentic Italian cooking experience in a charming, working restaurant.

S
Shelley R
5 | 2017-10-05

Andre and Silvia hosted the cooking class. Andre took the market tour where we bought our supplies. We returned to their restaurant, and led by Silvia the chef we cooked three seafood courses from scratch in her commercial kitchen. It was fun, interesting and we learned a lot. The restaurant is very modern and stylish. We then were given a table and served the food we had each prepared. This was followed by the house desert plate which was sensational. Wine, water and coffee were also provided for the table. We took a day out from walking the trails of Cinque Terre and were so glad we did. It was by far the best cooking class I have done. The hosts were open and warm and made us feel very welcome. The food was delicious! Highly recommend to people who love seafood. This is not your usual pasta/pizza cooking class. Thank you so much Andre, Silvia and team. Shelley and Pete

C
Chris B
5 | 2017-01-09

This tour was amazing!

D
Denise D
5 | 2016-10-30

The trip to the open market was both educational and fun. Alessandro is very kind and allow me to participate and selection of the ingredients and menu. Sonya, the chef and his wife, was just wonderful too! I learned some great techniques with seafood and risotto. Enjoyed every minute of my lesson, and eating the results I MADE! The other staff at the restaurant were so lovely and kind also. I thoroughly enjoyed this private lesson with them, and would recommend!

D
David S
5 | 2016-06-05

This rewarding and engaging experience was a true delight. From our trip to the market with Andres to watch him select and purchase the ingredients for the dishes we would be making to our time in the kitchen with Silvia, learning recipes and techniques for three delicious dishes, to sitting down in the dining room and being served the meals we had prepared, as well as an additional treat Silvia prepared for us, along with all the wine we requested and a tasty desert surprise, this was an incredible experience that we will treasure for years to come.

K
Kathleen F
5 | 2016-05-16

Loved it. Both Chef and staff were friendly, food was of course good. A very good experience for me, the only student!

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Anonymous
Anonym

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